VAN KEUZE-STRESS NAAR KEUZE-JOY

Gastblog van Anneke

Tjonge, nèt op het moment dat ik heb besloten mijn multipotentialiteit in volle glorie te gaan promoten op de markt (ik ben freelance trainer), kom ik een megapositieve marketing goeroe tegen (ene Aramik Garabidian) die dit besluit met keihard onderbouwde argumenten onderuit haalt.

En ‘t gekke is: door het gesprek en het soort keuzes die me gevraagd werd te maken, voel ik me nu eigenlijk niet gestressed en gevierendeeld (zoals ik me normaal voel als ik dergelijke keuzes maak) maar meer… HEEL….mijn verschillende passies komen bij elkaar.
Hmmm…. gelukkig ben ik als MP’er goed in veranderen van mening 😉😉. So…Big Choice… here I come! 😁😁👊👊

Posted in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *