I love my boss!

Blog van Marja

“I love my boss – PS… I work for myself!”

Maandagochtend, officieel een nieuwe werkdag van een nieuwe werkweek. Maar mijn werk staat natuurlijk nooit stil. And I love it!

Natuurlijk ben ik gezegend met een hele fijne baas… mezelf.

Het heeft wat jaren zwoegen als werknemer, vastlopen (ook als ondernemer nog!) en puzzelen gekost om mezelf de volledige ruimte te geven om alles wat ik kan en wil doen, te kunnen doen. En wie ik ben en wil zijn, te zijn.

Nu het echt zover is, kan ik een ding zeggen: ik voel me eindelijk gelukkig. Het is nog pril, maar het is er…

Is het nodig om eigen baas te worden als je Multipotentialite bent?

Dat weet ik niet zo goed. Ik blijf geloven in een wereld waarin de werkgever, de leidinggevende, de Multipotentialite de ruimte geeft om meer dan een ding te doen. Misschien ben je zelfs met meer dan een werkgever op je plek.

Hoe ervaar jij dat?

Wil je hieronder jouw ervaringen delen, als je ondernemer bent of juist niet?

 

Posted in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *