Multipotentialite? Dromen & Doen!

Vanwege de coronamaatregelen is onderstaand event niet doorgegaan. Wil je deelnemen aan een toekomstig evenement? Vul dan toch het aanmeldformulier in zodat je op de lijst komt voor een volgende uitnodiging.

Als je zoveel verschillende zaken leuk vindt, je meer dan één talent hebt en je passies alle kanten uit schieten, hoe behoud je evenwicht?
Hoe zorg je dat die vele dromen en duizend ideeën op een dag, je tot ‘doen’ blijven aanzetten in plaats van blokkeren, omdat het er… nou gewoon multi-veel zijn?

Op dinsdag 17 maart 2020 verwelkomen Perry Knoppert en Marja van der Ende jou graag voor een, naar verwachting, inspirerende lunchontmoeting: het ‘Dromen & Doen Event’ voor de Multipotentialite.

Een ontmoeting, waarin we elkaar vanuit onze dromerige blik eens goed in de ogen aankijken. Om verbindingen te leggen. Verbanden tussen die vele puzzelstukjes in jouw rugzak aan mogelijkheden. En verbindingen tussen de aanwezige multipotentialites om ieders dromen te helpen omzetten tot concreet doen. Ervaringen uit te wisselen: hoe is het voor jou om multipotentialite te zijn?

Programma:

11:00 Ontvangst
11:15 Dromen delen
12:00 Lunch
13:00 Van verbanden en verbinden naar doen
14:00 Einde

Locatie:

Hoeve Bouwlust
Oostgaag 31
3155 CE Maasland

Gevraagde investering:
Voor de lunch en consumpties wordt een bijdrage van € 29,50 per persoon gevraagd, die voorafgaand aan het event via een betaalverzoek betaald kan worden.

De waarde van het Dromen & Doen Event zelf kun je na afloop bepalen en aan ons doorgeven, waarna wij de nota voor het totale event voor jou maken en je van het restant nog een betaalverzoek sturen.
Aanmelden kan via het nu volgende formulier.
Onder het formulier stellen wij onszelf nog even voor. Graag tot 17 maart!

Dromen & Doen event 17 maart 2020
Ik ga akkoord met het bedrag van € 29,50 voor de lunch en consumpties en met het verwerken van mijn persoonsgegevens voor dit evenement. Na afloop geef ik aan wat ik het Dromen & Doen Event waard vind en ik ontvang daarvoor graag een nota op onderstaand factuuradres. *
Adres *
Adres
Woonplaats
Provincie
Postcode

Wie zijn wij?

Perry Knoppert

Perry Knoppert

Perry Knoppert

“Lang geleden creëerde ik een show waar ik de eerste buitenlandse taxi chauffeur was in Beijing, de ontdekkingstocht in de interculturele communicatie tussen de lokale mensen en de westerse wereld. Alles wat ik daarvoor en daarna gedaan heb is soms nog gekker dan dit avontuur. Tijdens deze bijeenkomst deel ik graag mijn focus op heel veel verschillende elementen en het concept van gelukkig zijn.

Ik heb alles behalve een traditionele carrière, ik ben een multipotentialite. Je kan je misschien inbeelden hoeveel verschillende dingen ik in mijn leven gedaan heb. Als een multipotentialite ben ik gewend geraakt aan ontdekken, verbinden en het ontmoeten van hele bijzondere mensen, eigenlijk gewoon ongelofelijke dingen laten gebeuren. Gelukkig ben ik opgegroeid in een creatieve familie waarin alles mogelijk was zodat ik me ook kon ontwikkelen als multipotentialite.

Het zou mooi zijn als ik daar iets van kan geven op 17 maart.”

Marja van der Ende

Marja van der Ende

Marja van der Ende

“Multipotentialite van mijn kruin tot het puntje van mijn grote teen. En daarbuiten, want verbinden van mensen, de levende krachten in mijn netwerk, is dagelijkse kost voor mij.

Alle activiteiten die ik uitvoer, hebben hun kracht gekregen door elementen uit mijn verleden optimaal te combineren. Voor anderen is het soms ongeloofwaardig, wanneer ik hen vertel wat ik allemaal heb meegemaakt, geleerd, gedaan en waar het allemaal toe geleid heeft.

Een multipotentialite is sterk in het beoefenen van vele verschillende activiteiten. Zelf noem ik dit MultiKracht®. Het principe achter MultiKracht staat beschreven in het boek dat ik heb gepubliceerd in 2012: Vrij en blij zelfstandig ondernemen.

Ik kijk ernaar uit om je op 17 maart te ontmoeten en ervaringen te delen, verbanden te leggen en te verbinden!”