Wie ben ik?

Mijn naam is Marja van der Ende, Multipotentialite van mijn kruin tot het puntje van mijn grote teen. En daarbuiten, want verbinden van mensen, de levende krachten in mijn netwerk, is dagelijkse kost voor mij. Ik run een gezondheidspraktijk voor mensen met (werk)stress en ADHD, genaamd SuXeed.

Daarbij geef ik starters- en marketingtrainingen aan mensen die een eigen onderneming willen opbouwen en begeleid ik mensen die met hun achtergrond beter tot hun recht willen komen op hun werkplek.

En ik ben initiatiefnemer van Fietsen voor m’n eten, een persoonlijk initiatief dat momenteel in rap tempo uitgroeit tot een groot consumentenplatform en leefstijlprogramma.

Alle activiteiten die ik uitvoer, hebben hun kracht gekregen door elementen uit mijn verleden optimaal te combineren. Voor anderen is het soms ongeloofwaardig, wanneer ik hen vertel wat ik allemaal heb meegemaakt, geleerd, gedaan en waar het allemaal toe geleid heeft.

Herken je dat als mede-Multipotentialite?

“Dit kan er ook nog wel bij”

Een multipotentialite is sterk in het beoefenen van vele verschillende activiteiten. Zelf noem ik dit MultiKracht®. Het principe achter MultiKracht staat beschreven in het boek dat ik heb gepubliceerd in 2012: Vrij en blij zelfstandig ondernemen.

Zelfstandig ondernemerschap is de ultieme werkvorm waarin je Multipotentialisme kunt gieten, kneden, vormen tot unieke combinaties die inkomen opleveren.

En ook als je het ondernemerschap niet ambieert, zijn de krachten die je in je rugzak hebt te vormen tot een uitermate boeiende functie bij een werkgever, een vrijwilligersfunctie of in je dagelijkse huishouden en gezinssituatie. Doen waar je veelzijdig in bent en dan in veelvoud.

Waar wil ik heen?

In maart 2019 werd het stokje van deze website en de Facebookpagina aan mij overgedragen. Multipotentialites Nederland heeft de potentie om uit te groeien tot een groot platform, waar mensen met meer dan een kracht terecht kunnen voor tips en informatie. En ik heb de input van andere Multipotentialites daarbij hard nodig natuurlijk. Waar wil jij heen? Welke informatie wil jij gedeeld hebben? Gastblogs zijn meer dan welkom!

Blijf deze website en de Facebookpagina ‘Multipotentialites Nederland’ in de gaten houden om op de hoogte te blijven van verdere ontwikkelingen en om met mij mee te denken waar we in gecombineerde, MultiKrachtige vorm heen willen…

Wil je iets delen? Vul dan het formulier hieronder in…

Contactformulier